Vertaling van Handleidingen en Handboeken - Vertaalblog

van onderdelen, , , enz. is een van de belangrijkste aspecten waar een multinationaal bedrijf in de 21e eeuw rekening mee moet houden. De kantoren en fabrieken van de meest succesvolle bedrijven zien er precies hetzelfde uit en functioneren op exact dezelfde wijze, overal ter wereld. Hierdoor ontstaat duidelijke , een beter begrip van de problemen en gegarandeerd succes.

Een gevolg van deze uniformiteit op wereldvlak is de nood om de en te vertalen, zodat bijvoorbeeld de werknemers in Azië dezelfde opleiding en voorbereiding krijgen als die in Europa. Daarom is het erg belangrijk dat bedrijven samenwerken met slechte één vertaalbureau voor al hun vertalingen. Op die manier kan de op consistente wijze toegepast worden en worden steeds dezelfde keuzes gemaakt.

Het is echter ook heel belangrijk dat localisatie hierbij een voorname rol speelt. Een handboek in het Spaans zal terminologie en constructies bevatten die zinvol en herkenbaar zijn voor werknemers in bepaalde landen, maar vreemd en ongewoon klinken voor anderen. Dankzij nauwkeurig onderzoek en het gebruik van de juiste taalexperts kan een bedrijf een reeks handleidingen en handboeken ontwerpen die de naam van het bedrijf waardig zijn. Deze filosofie kan worden toegepast op bedrijfsdocumenten in allerlei branches: human resources, de bouwsector, de technologische sector, veiligheid, software, de gezondheidsector, enz.

Tagged with:

3 Comments » for Vertaling van Handleidingen en Handboeken
  1. Johnd687 says:

    Just wanna remark on couple of general issues, The web site style is perfect, the subject matter is rattling excellent kdegedcbedde

2 Pings/Trackbacks for "Vertaling van Handleidingen en Handboeken"
  1. Vanaf vandaag heeft onze website een nieuw ontwerp. Als jullie nog op- en/of aanmerkingen hebben, dan horen we dat graag van jullie….

    […]Vertaling van Handleidingen en Handboeken[…]…

  2. eigen bedrijf starten vanuit huis…

    […]Vertaling van Handleidingen en Handboeken[…]…